» » Tekintse át A Fogyás A Zöld Kávébab

Tekintse át A Fogyás A Zöld Kávébab

Segít a zöld kávébab az embereket lefogy? Ez az a kérdés, egy csomó ember van kérdezés óta látja a fogyás kiegészítésére, a Dr. Oz show. Ha Ön kíváncsi körülbelül ez is, hadd próbálja segíteni, hogy értelme a dolgokat, megnézi a zöld kávébab súly veszteség kutatás. Azt hiszem, hogy csak ezzel ez mi átvágta a hype, hogy áthatja a legtöbb honlapok és folyóiratok.

Mi az a zöld kávébab?

Tekintse át A Fogyás A Zöld KávébabZöld Kávébab, amelyek már nem pörkölt szemes kávé. Zöld Kávébab pörkölés nem csak megváltoztatja a színét, a kávé bab, de is eltávolítja egy olyan vegyület úgynevezett klorogénsav. It's klorogénsav, amely középpontjában a zöld kávébab súly veszteség követelések. Pörkölt babkávé van kis klorogénsav.

Ha kiegészítőket tartalmaz "zöld kávébab kivonat", klorogénsav, a kivonat van utalva. Mint sok növény vegyi anyagok klorogénsav antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Egy másik kivonat a zöld kávébab, amely egyben valószínűleg használt kiegészítők a koffein.

A chlorogenic sav Wikipedia oldalt, és a Autoimminity Kutatási Alapítvány élelmiszerek tartalmaznak klorogénsav tartalmaz:

 1. Aszalt szilva
 2. Őszibarack
 3. Bambusz
 4. Tea
 5. Fekete áfonya
 6. Magok a terméshez(vetőmagok)
Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

Zöld Kávébab és a fogyás

Van kutatás a zöld kávébab és a fogyás. Az alábbiakban néhány ilyen vizsgálatok összefoglalása.

Egy egér tanulmány megjelent 2006-ban a BMC ingyenes és alternatív gyógyászat, kutatott megjegyezte, hogy a zöld kávébab kivonat (használt adagot volt 200 és 400 mg/kg testsúly) csökkentett triglicerid szintje a vérben.

Azonban a kutatók azt is megjegyezte, sem a klorogénsav, vagy a koffein önmagában sikerességének csökkentésére a teljes test tömeg nyereség vagy a hasa zsír felhalmozódását.

Sok a zöld kávébab kutatás ott jár egerek.

2011-Ben egy meta-analízis a zöld kávébab kivonat és fogyás tették közzé.

A meta-analízis úgy néz ki, a korábbi kutatások, és megpróbálja egyösszegű minden hasonló tanulmányok együtt — statisztikák felhasználásával – hogy ha egészére, egy közös tendencia, vagy ki eredménye lehet meghatározni. Ebben az esetben a meta elemzés volt kipróbálás-hoz lát ha elég bizonyíték arra, hogy azt mondják, "igen, zöld kávébab kivonat segíti az embereket lefogy."

A meta-analízis csak bele a legjobb minőségű tanulmányok – randomizált, placebo kontrollált, kettős vak klinikai vizsgálatok segítségével a túlsúlyos emberek.

Tekintse át A Fogyás A Zöld Kávébab

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

Több mint 2000 tanulmányok megállapították csak 3 tanulmányok feltételeknek a kutatók. Ezek a vizsgálatok 3 használt összesen 143 fő.

Ezek voltak a 3 tanulmányok szerepeltek:

A hatás klorogénsav dúsított kávé egészséges önkéntesek glükóz felszívódását és hatását a testtömeg, ha használják a hosszú távú, a túlsúlyos és elhízott emberek (közzé 2007).

Független piaci tanulmány alakzat kávé hatása a fogyás – a hatás klorogénsav dúsított kávé (kávé chape) a tömeg, ha a túlsúlyos emberek. (megjelent 2009).

Svetol ®, zöld kávé kivonatot, serkenti a fogyás, és növeli a sovány-kövér tömeg arány az önkéntesek túlsúlyos probléma. (közzé 2006).

Egészében véve, ezeket a vizsgálatokat a 3 úgy tűnik, hogy mutatják, hogy a túlsúlyos emberek, akik a zöld kávébab kivonat szignifikánsan nagyobb fogyás, mint az emberek, akik használják a placebo. Ez jó, de a kutatók ment, hogy azt mondják, hogy ez a hatás mértéke volt, "mérsékelt" és a "klinikai jelentősége ezért nem bizonyos." A kutatók menni azt mondják, hogy "a hatás mérete kicsi."

Más szóval, a zöld kávébab tűnik célzó néhány fogyás, de jó tanulmányok hiánya miatt nehéz megmondani, az biztos, ha ez tényleg működik, és ha ez működik, az emberek csak lehet látni a kis változások a tömeg.

Tekintse át A Fogyás A Zöld Kávébab

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

Minden, amit mondott, ezek a következtetések megváltozhatnak, ha a kutatók többet — és jobb — tanulmányok.

2012-Ben egy tanulmány zöld kávébab tanulmányt tettek közzé a journal, metabolikus szindróma cukorbetegség és az elhízás. Ez a tanulmány végeztek Indiában tartott 22 hét (5.5 hónap) és részt vesz a 16 túlsúlyos férfiak és a nők.

Szóval ez volt egy szép kis tanulmány. Ez volt a zöld kávébab kiegészítő, úgynevezett "GCA" által alkalmazott élelmiszer tudományok, akik finanszírozzák a tanulmány vizsgálata. Valamennyi tantárgy kapott az azonos kezelések (6 hét minden) egy kettős vak, véletlenszerű sorrendben. A kezelések a következők voltak:

 • Placebo (nem meghatározott) adott 3 x naponta
 • 350 mg GCA venni 3 x naponta (1050 mg teljes)
 • 350 mg GCA venni (összesen 700 mg) naponta 2 x

2 Héten belül külön kezelések, hogy hagyja, hogy a vegyületek, mossa ki a szervezetből.

Mint félre észrevettem, hogy alkalmazott élelmiszer tudományok székhelye Texas. Minden, az egyetemek és a labs Amerikában, miért mentek Indiába, hogy tesztelje a terméket? Szabályként Indiában lefolytatott vizsgálatok általában szkeptikus vagyok.

A tanulmány végén:

 • Használata 6 hétig, az emberek elvesztették a kb 2 kg (kb. 4 kg) Mikor véve 1050 mg zöld kávébab kivonat és kb 1,5 kg (kb. 3 lbs) mikor használ 700 mg a kivonat. Mindkét tekinthető statisztikailag szignifikáns (ez jó).
 • Mintegy 1 %-át, valamint a testtömegindex testzsír csökkenése is látták a 1050mg és a 700 mg dózisban. Mindkét érték tekinthető statisztikailag szignifikáns.
Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

Hogyan működik a zöld kávébab?

A kutatás eddig általában azt mondják, hogy klorogénsav (kivonat a zöld kávébab) megzavarja a glükóz-6-foszfatáz, amely részt vesz a glükóz (cukor) a szervezet általi használatának nevű enzim. Azt hiszem, dolgokat lehet bonyolultabb, mint ez, így fogom hagyni a kérdést, "hogyan működik" másoknak.

Hogy mennyi zöld kávébab működik?

Zöld Kávébab 2011 meta elemzés már említettük, az államok, hogy "a hatékony adagolási GCE (zöld kávé kivonatot) használatra, mint a fogyás kiegészítésére is nem állapítható meg." Más szóval ha zöld kávébab segít a fogyás, az összeg, amit szerkezet nem ismert.

Az oka, nem tudjuk, mert nem elég jó tanulmányok még a Nyerskávé kivonat és fogyás.

Ha a 2012 zöld kávébab tanulmány eredményeit veszik, mint evangélium, majd a emberek termékek legalább 700 mg kell keresni. Mert a 2012 tanulmány csak 16 ember, szeretném látni legalább egy nagyobb tanulmány duplázó ez előtt úgy érzem, bízik a megállapításairól.

Tekintse át A Fogyás A Zöld Kávébab

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap

Zöld Kávébab mellékhatások

Nem tanulmány, hogy láttam megjegyezte, zöld kávébab jelentős mellékhatásokat. Ez nem jelenti azt hogy minden zöld kávébab kiegészítők mellékhatása ingyenes azonban, mert a tömeg veszteség termék döntéshozók néha össze a különböző összetevők együtt, hogy növelje a fogyás hatása.

Mindig Nézd meg a hátsó címkéjén a fogyás kiegészítők tekintheti meg az összetevőket tartalmaznak.

Is a tanulmányokat a mai napig használják "egészséges emberek." Nem vagyok tisztában olyan tanulmány, hogy tesztelte zöld kávébab kiegészítők, az emberek az egészségügyi problémák, vagy aki veszi a különböző gyógyszereket.

Egy patkány-tanulmány megállapította, hogy zöld kávé kivonatot csökkentette a vérnyomást. Hogy ez vonatkozik az emberek vagy nem kell jobb kutatás.

Ha a zöld kávébab termék is tartalmaz a koffein vagy más stimuláns, ez megváltoztathatja a vércukor szintet. Ez lehet egy probléma, néhány a cukorbetegek számára.

Egy kis tanulmány 2001-től megjelent az American Journal of Clinical Nutrition, megjegyezte, hogy nagy dózisú (2 g) klorogénsav emelkedett homocisztein szint a férfiak és a nők. Míg ellentmondásos, homocyestine-emelés szerepet játszhatnak a szívbetegségek.

-A ' ismeretlen zöld kávébab kiegészítők emeli, homocisztein. Emberek szívbetegség, akik zöld kávébab kiegészítők kell beszélni az orvos a homocisztein szint első, csak azért, hogy biztonságos legyen.

Működik a zöld kávébab?

Nem kétséges, hogy zöld kávébab van tömeg veszteség kutatást. Nincs kétség afelől, hogy a tömeg veszteség bizonyítani sokkal kevesebb, mint amit a legtöbb weboldalak mondom a legtöbb laboratóriumi egér kutatásból származó bizonyíték. Míg én továbbra is kissé szkeptikus, ha eddig végzett emberi tömeg veszteség kutatás úgy vélte, zöld kávébab segíti az embereket lefogy egy kicsit, de amíg az jobban kutatásokat, nehéz megmondani, az biztos.

Kattintson ide vásárolni zöld kávébab-hivatalos honlap