» » Köpa Tänder Blekning Produkter

Köpa Tänder Blekning Produkter

Det finns många tandblekning produkter att köpa online och offline. Men att hitta det bästa en är utmaningen att många människor med grådaskig, hemska tänder har problem med, när de försöker få de vitaste tänderna möjligt att komplettera deras skönhet.

I princip finns det tre typer av produkter som man kan köpa. Dessa kan delas in i tre kategorier; remsor, tänder brickor och ” bomull svabb modulen ”.

Klicka här för att köpa AltaWhite tandblekning

Köpa Tänder Blekning ProdukterRemsor var den första typen av produkter att komma på scenen som lovade vitare resultat. Dessa massproducerade remsor bestod av en blekning agent och en ljus lim som man skulle placera på önskad tänderna, vänta i en timme, innan rippning dem, att avslöja ett vitare leende.

Tyvärr med dem som massproducerade, kan du ibland sluta med fyra eller fem remsor på en tand, bara för att få som vissa plats som hade undvikit alla föregående bild. Med denna inkonsekvens i whitening dina tänder börja leta komisk, en upprörande kontrast mellan gult och pärlskimrande vita. Ökad emalj känslighet är en annan rädsla med med remsor, så akta i vilka som du köper.

Tänder brickor är ett bättre alternativ. Dessa består av ett munskydd som du fyller med en blekningsgel i förväg. Du fortsätter sedan att bära det för upp till en timme innan du tar bort. Resultaten är vanligtvis positiva, men de flesta människor hitta dem obekväma att bära.

Det mest populära sättet att få bästa resultat dessa dag består av produkter som använder ” bomull svabb ”. Dessa kompresser utsöndrar en vätska som du använder tillsammans med en polering pulver av magnesium peroxid som bleker samtidigt skyddar emaljen. Den stora sak angående detta, enligt de som använder dem, är att du kan enkelt använda dem i din dagliga rutin badrum eftersom de bara tar fem minuter att tillämpa.

Dessutom en gång använts efter kort tid de kan kastas om intäkter för att leta efter sina tänder genom tandborstning, tandtråd och äta hälsosamt. Detta skulle vara den produkt som jag skulle rekommendera för makalösa vita tänder.

Klicka här för att köpa AltaWhite tandblekning

Bästa tandblekning produkter

Antalet tänder whitening produkter tillgängliga på marknaden idag kan bedömas efter hur väl de fungerar, komfort, hur lätt de är att använda och i vilken grad som de lysa tänder. De enklare tandblekning kit och produkter som erbjuds är separerade till 7 klasser. Dessa kategorier är; professionell fack strandas system, olja och bita bricka blekning system, icke-formbara bricka blekning system, whitening strips, tandblekning sprayer, pensel-på geler, liksom, whitening tandkräm.

Köpa Tänder Blekning Produkter

Den professionell blekning är bättre tandblekning system, som denna produkt genererar 11 nyanser av färg. Det fungerar mycket bra och är extremt användarvänlig. Munstycket är skapad i en dental lab efter ett intryck av klientens tänder har fattats. Efteråt är det försett till tänderna med en tandblekning gel för att göra det bekvämare och mindre irriterar tandköttet. Även om denna specialiserad tandvård beaching system är dyrt, resultaten är snabb och generera idealiska tandblekning.

Klicka här för att köpa AltaWhite tandblekning

Koka upp och bita blekning system utför minst effektivt i förhållande till specialiserade bricka blekning system. Dock presterar den bra i jämförelse med icke-formbara bricka blekning system som 10 till 22 procent av karbamidperoxid, en dynamisk beaching komponent, används. Nio nyanser av färgförändring kan observeras genom att använda denna metod.

Det är sant att de icke-formbara brickor som kommer med blekning system är något bekvämt och användarvänligt, de är fortfarande inte helt effektiva för blekning tänderna på grund av den lilla mängden peroxid kemiska innehåller de. Efter användning av dessa produkter, ändrade färgen på tänderna bara tre nyanser. Några av de negativa aspekterna är ojämn blekning och strippning av tandemaljen.

Den tandblekning strips är bara en lite mer effektivt, men bara efter att ha använt dem över tiden. Pensel-på-gel, tandkräm och tandblekning sprayer är betydligt mindre effektiva eftersom endast en skugga uppnåddes efter att ha använt dem. Tandläkare tror whitening tandkräm, whitening sprayer och Tandblekningspenna är mindre effektiva eftersom blekmedel inte finns i rätt mängd för att ge de förväntade resultaten.

Klicka här för att köpa AltaWhite tandblekning