» » Konjugeret Linolsyre (cla) – Kosttilskud Til Vægttab

Konjugeret Linolsyre (cla) – Kosttilskud Til Vægttab

Konjugeret Linolsyre (cla) – Kosttilskud Til VægttabStore nyheder for mennesker med problemer med skjoldbruskkirtlen, der står vægt tab udfordringer er nyheden om at den naturlige kosttilskud konjugeret linolsyre (CLA) reducerer kropsfedt hos mennesker, der er overvægtige.

En randomiseret, dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret undersøgelse, offentliggjort i December 2000-udgaven af Journal of Nutrition fundet at CLA reducerer fedt og bevarer muskelvæv. Ifølge projektleder forskning fandtes en gennemsnitlig reduktion af seks pounds af kropsfedt i gruppen, som tog CLA, sammenlignet med en placebo-gruppen. Undersøgelsen viste, at ca. 3,4 g CLA pr. dag er det niveau, der er nødvendig for at opnå de gavnlige virkninger af CLA på kropsfedt.

Dr. Michael Pariza, som har ledet forskning på CLA med University of Wisconsin-Madison, rapporterede i August 2000 til American Chemical Society, det gør en stor fedt celle få lidt. Hvad det snarere gør, er at holde en lille fedtcelle fra at få store. Parizas forskning fandt ikke vægttab i hans gruppe af 71 overvægtige mennesker, men hvad han fandt var, at når dieters stoppet slankekure, og fået tilbage vægt, de tager CLA var mere tilbøjelige til at få muskler og ikke fedt. ” i en separat undersøgelse foretaget på Purdue Universitet i Indiana, CLA blev fundet for at forbedre insulin niveauer i omkring to tredjedele af diabetespatienter, og moderat nedsat glukose i blodet og triglyceridniveauer.

Klik her for at købe CLA fra officielle hjemmeside

CLA har været genstand for en bred vifte af forskning i de sidste mange år, og resultaterne tyder også på at nogle af de andre fordele ved CLA omfatter følgende:

  • Øger metaboliske sats – det ville naturligvis være en positiv fordel for skjoldbruskkirtlen patienter, som hypothyroidisme – selv når de behandles – kan reducere den metaboliske sats i nogle mennesker.
  • Reducerer abdominal fedt -Adrenal ubalancer og hormonelle forskydninger, der er almindelige i skjoldbruskkirtlen patienter ofte forårsage hurtige ophobning af abdominal fedt, så denne fordel kan være ganske nyttigt.
  • Forbedrer muskelvækst -musklen brænder fedt, som også bidrager til øget stofskifte, som er nyttige til vægttab og forvaltning.
  • Sænker kolesterol og triglycerider – da mange skjoldbruskkirtlen patienter har forhøjet kolesterol og triglycerid-niveauer, selv med behandling, denne fordel kan indvirke på en skjoldbruskkirtlen patientens helbred.
  • Sænker insulinresistens – insulinresistens er en risiko for nogle Hypothyroide patienter, og sænke det kan også hjælpe forebygge voksen - debut diabetes og gøre det lettere at kontrollere vægten.
  • Reducerer mad-induceret allergiske reaktioner – da fødevareallergi kan være på spil når vægttab bliver svært, det kan være til hjælp for skjoldbruskkirtlen patienter.
  • Forbedrer immunsystemet – da de fleste tilfælde af thyroid sygdom er autoimmun i naturen, styrke immunsystemets evne til at fungere ordentligt er en positiv fordel.

Hvis du er interesseret i at tage CLA til at hjælpe med vægttab, Husk på at det er ikke en magisk pille, og du bliver nødt til at starte et program af kost og motion for at med held tabe sig og holde det ud.

Klik her for at købe CLA fra officielle hjemmeside

CLA-kosttilskud til vægtreducering

CLA er et supplement og kræver ikke en recept. Det findes i helsekost butikker og online butikker. Eksperter anbefaler, at du bruger et patenteret varemærke, som nogle mærker har inkonsistente eller utilstrækkelige mængder af CLA indeholdt i dem. Mærket anvendes i test var Tonalin mærke CLA, der kommer i 1000 mg kapsler. For at opnå den fast besluttet på at være effektiv i test – 3,4 g eller 3400 mg per dag – skulle du tage 4 af disse kapsler om dagen, med måltider.

Bemærk også, at du ikke skal tænke, at CLA alene vil hjælpe dig med at tabe. Du skal stadig være, som jeg er, på en afbalanceret, reduceret kalorieindhold, lav-glykæmiske kost, og er nødt til at indarbejde regelmæssig, kraftig motion og vægt bærende aktiviteter, ind i dit liv.

Spørgsmål om CLA

Med alle spændingen over konjugeret linolsyre (CLA) og det har bevist succes i at hjælpe reducerer organ fedt og balance blodsukker, har jeg modtaget hundredvis af spørgsmål fra læserne interesseret i at finde ud af mere om CLA.

Er alle mærker af CLA godt at bruge?

Det enkle svar er, ingen. Forskellige mærker har forskellige mængder af aktive CLA. De undersøgelser, der etablerede effektiviteten af CLA ved hjælp af en patenteret form af CLA kendt som Tonalin. Tonalins patenterede formel for CLA kan findes i en række mærker af CLA, herunder mærker som Natrol, Jarrow formler og naturens måde, blandt andre.

Er CLA sikkert at tage med min skjoldbruskkirtel medicin?

Der er ingen beviser, at CLA, kosttilskud, interagerer med skjoldbruskkirtel medicin, eller udgør nogen særlige farer for skjoldbruskkirtlen patienter. Men du bør altid drøfte eventuelle tillæg, du har til hensigt at tage med din egen læge eller praktiserende læge før du starter.

Klik her for at købe CLA fra officielle hjemmeside

Er CLA kun til folk med problemer med skjoldbruskkirtlen?

Absolut ikke. Undersøgelser har vist, at det er effektivt i almindelighed til at reducere/konvertering af fedt. Du behøver ikke at have en skjoldbruskkirtlen problem – du bare nødt til at være overvægtige – at drage fordel af CLA.

Hvor meget skal jeg tage?

Undersøgelsen fandt, at 3,4 g CLA var nødvendig for at få fordele. Der er 3.400 mg. Da de forskellige formler indeholder en procentdel af andre olier som ingredienser, er det klogt nok beregne hvor meget hver pille levere for at sikre du får fuldt 3,4 gram om dagen. For eksempel, hvis din kapsel indeholder 75% CLA, og det er 1000 mg, så du får 750 mg af CLA, og skulle 5 pr. dag at komme til 3,4 g niveau.

Har CLA soja i det? Skal jeg tage det, hvis det siger det indeholder soja?

Tonalin CLA i størrelsen 1000 mg indeholder ikke nogen soja eller soja olie. Forvirringen skyldes en ældre version af Natrol's Tonalin CLA indeholdt sojaolie, men dette produkt er blevet afbrudt. Webstedet Drugstore.com bærer imidlertid stadig unøjagtige oplysninger, Natrol Tonalin CLA indeholder sojaolie. Tonalins formel indeholder CLA fra saflorolie, og ingen sojaolie eller soja. Vær opmærksom på, at nogle off-mærker af CLA kan indeholde sojabønner olie, eller sojaprodukter som fyldstoffer, og du ikke ønsker at tage disse produkter.

Klik her for at købe CLA fra officielle hjemmeside

Hvor kan jeg få CLA?

GNC butikker har nogle produkter med CLA, og Whole Foods Markets er også rapporteret at have produkter. Tonalin websted viser en bred vifte af butikker, der sælger produkter, der indeholder Tonalin CLA.

Online, kan du få Natrol's Tonalin CLA – mærke jeg personligt tage – samt mange andre mærker, på populære detailhandlere som Drugstore.com og Iherb.com.

Hvordan skal jeg tage det?

De forskellige anbefalinger afviger her. Nogle anbefalinger foreslår for at tage det før du spiser. Andre foreslår for at tage det med måltider. Natrol webside for deres Tonalin CLA produkt siger til at tage det helst med fedtfattig eller nonfat mælk for maksimal protein absorption. Personligt, jeg tager det lige før jeg spiser med nogle 2% mælk.

CLA har nogen bivirkninger?

Nogle mennesker rapport følelse lidt grøn eller kvalme efter at have taget deres CLA, eller isolerede tilfælde af mave forstyrret eller løs afføring. Disse bivirkninger typisk er reduceret, når produktet er taget med protein (i.e.,with mælk), og normalt falde efter ca 2 uger tager supplement.

Klik her for at købe CLA fra officielle hjemmeside