» » Købe Tænder Kridtning Produkter

Købe Tænder Kridtning Produkter

Der er mange kridtning produkter til at købe online og offline. Men at finde den bedste er den udfordring, at mange mennesker med nusset, forfærdelig tænder har problemer med, som de forsøger at få den hvideste tænder muligt at komplimentere deres skønhed.

Dybest set er der tre typer af produkter, som man kan købe. Disse kan opdeles i tre kategorier; strimler, tænder bakker og ” bomuld vatpind modul ”.

Klik her for at købe AltaWhite Tænder Whitening

Købe Tænder Kridtning ProdukterStrimler var den første type af produkter til at komme ind på scenen, der lovede hvidere resultater. Disse masseproducerede strimler bestod off en tandblegning agent og en lys lim, at man ville placere på de ønskede tænder, vente i en time, før rippe dem væk, til at afsløre en hvidere smil.

Desværre med dem at være masseproducerede, kan du nogle gange ender med at bruge fire eller fem strimler på én tand, bare for at få at visse spot, der havde unddraget sig alle den tidligere ene. Med denne inkonsistens i kridtning dine tænder begynder at se komisk, en oprørende kontrast mellem gul og perlemorsfarvet hvide. Øget emalje følsomhed er en anden frygt forbundet med strips, så vær på vagt i hvilke af dem du køber.

Tænder bakker er en bedre løsning. Disse består af en mund vagt, som du fylder med en blegegel på forhånd. Du har derefter gå videre til at bære det for op til en time før du fjerner. Resultaterne er normalt positive, men de fleste mennesker finder dem ubehageligt at bære.

Den mest populære måde at få bedste resultater disse dag består af produkter, der bruger ” bomuld svaberprøver ”. Disse svaberprøver udskiller en væske, som du bruger i forbindelse med en polering pulver af magnesium peroxid, at whitens samtidig beskytte emalje. Den store ting om dette, ifølge dem, der bruger dem, er, at du lettere kan anvende dem i din daglige rutine, badeværelse som de tager kun fem minutter at anvende.

Desuden når bruges efter en kort periode de kan kasseres hvis en provenuet til at passe deres tænder gennem børstning, tandtråd og spise sundt. Dette vil være det produkt, som jeg vil anbefale for uforlignelige hvide tænder.

Klik her for at købe AltaWhite Tænder Whitening

Bedste tandblegning produkter

Det høje antal tandblegning produkter tilgængelige på markedet i dag kan blive bedømt af hvor godt de virker, komfort, hvor nemt det er at bruge, og den grad, som de lyse tænder. De enklere tandblegning kits og produkter, der udbydes er adskilt til 7 klasser. Disse kategorier er; professionel bakke ballastsystem systemer, olie og bid bakke blegning systemer, ikke-moldable bakke blegning systemer, kridtning strimler, kridtning spray, pensel-on geler samt kridtning tandpasta.

Købe Tænder Kridtning Produkter

Bakken professionel blegning metode er bedre tandblegning system, som dette produkt genererer 11 nuancer af farve. Det virker meget godt, og er yderst brugervenlig. Mundstykket er lavet i en dental laboratorium efter et indtryk af klientens tænder har truffet. Bagefter, er det udstyret til tænderne ved hjælp af en tandblegning gel til at gøre det mere behagelig og mindre irriterende til gummerne. Selv om denne specialiserede dental grundsaetning system er dyrt, resultaterne er hurtige og generere ideelle tandblegning.

Klik her for at købe AltaWhite Tænder Whitening

Kog og bide blegning system udfører mindst effektivt i forhold til den specialiserede bakke blegning system. Dog fungerer det fint i forhold til ikke-moldable bakke blegning systemer som 10 til 22 procent af carbamidperoxid, en dynamisk grundsaetning komponent, der anvendes. Ni nuancer af farveændring kan observeres udnytter denne metode.

Mens det er sandt, at de ikke-moldable bakker, der kommer med blegning systemer er noget behageligt og brugervenligt, de er stadig ikke helt effektive til blegning af tænder på grund af den lille mængde af peroxid kemiske indeholder de. Efter at have brugt disse produkter, ændres farven på tænderne kun tre nuancer. Nogle af de negative aspekter er ujævn kridtning, og nedtagning af tandemaljen.

Tandblegning strimler er kun lidt mere effektivt, men kun efter at have brugt dem over tid. De børste-on gel, tandpasta og kridtning spray er betydeligt mindre effektive, fordi kun én skygge var opnået efter at have brugt dem. Tandlæger mener kridtning tandpasta, kridtning spray og kridtning pen er mindre effektive, fordi kridtning agenter ikke er der i rette mængde til at producere de forventede resultater.

Klik her for at købe AltaWhite Tænder Whitening