» » Kjøpe Teeth Whitening Produkter

Kjøpe Teeth Whitening Produkter

Det er mange tannbleking produkter å kjøpe online og offline. Men å finne best er utfordringen at mange mennesker med snusket, forferdelige tenner har problemer med, som de prøver å få den hviteste tennene mulig å kompliment deres skjønnhet.

I utgangspunktet er det tre typer av produkter som man kan kjøpe. De kan deles inn i tre kategorier; strimler, tenner skuffer og ” bomull swab modulen ”.

Kjøp AltaWhite Teeth Whitening

Kjøpe Teeth Whitening ProdukterStrimler var den første typen produkter komme på scenen som lovet hvitere resultater. Disse masseproduserte strimler besto av en whitening agent og en lys lim som man ville plassere på ønsket tennene, vente en time, før du rippe dem, å avsløre en hvitere smil.

Dessverre med dem blir masse produsert, kan du noen ganger ender opp med fire eller fem strimler på en tann, bare for å få det bestemte stedet som hadde unngått alle tidligere en. Med denne inkonsekvensen i whitening tennene begynner å se komisk frastøtende kontrast mellom gult og perlehvite hvite. Økt emalje sensitivitet er en annen frykt med strimler, så vær forsiktig i hvilke du kjøper.

Tenner skuffer er et bedre alternativ. Dette består av en munn vakt som du fyller med en blekingsgel på forhånd. Du så fortsette å bære den til en time før. Resultatene er vanligvis positive, men fleste finner dem ubehagelig å ha på.

Den mest populære måten å få beste resultatene disse dag består av produkter som bruker ” bomull vattpinner ”. Disse vattpinner skiller en væske som du bruker sammen med en polering pulver av magnesium peroxide at whitens mens beskytte emalje. Flotte med dette, ifølge de som bruker dem, er at du kan enkelt bruke dem i din daglige rutine bad som de bare ta fem minutter.

Videre når brukes etter en kort tidsperiode som de kan bli forkastet hvis en fortsetter å se etter tennene gjennom børsting, flossing og spise sunt. Dette er produktet som jeg vil anbefale for peerless hvite tenner.

Kjøp AltaWhite Teeth Whitening

Best tennene Whitening produkter

Det høye antallet tannbleking produkter tilgjengelig på markedet i dag kan bli bedømt av hvor godt de fungerer, komfort, hvor enkle de er å bruke og graden som de lyse tenner. Enklere tennene whitening prosjektpakker og produkter som tilbys er atskilt 7 klasser. Disse kategoriene er; profesjonell brett beaching systemer, olje og bite brett bleking systemer, ikke-formes brett bleking systemer, whitening strimler, whitening spray, brush-om gels, samt, whitening tannkrem.

Kjøpe Teeth Whitening Produkter

Profesjonell skuffen bleking metoden er bedre tannbleking system, som dette produktet genererer 11 nyanser av farge. Det fungerer veldig bra, og er svært brukervennlig. Munnstykket er laget i en dental lab etter et inntrykk av klientens tenner er tatt. Etterpå er det montert til tennene med en tannbleking gel for å gjøre det mer komfortabel og mindre irriterer tannkjøttet. Selv om dette spesialiserte dental beaching systemet er dyrt, resultatene er rask og generere ideelle tannbleking.

Kjøp AltaWhite Teeth Whitening

Koke og bite bleking system utfører minst effektivt i forhold til spesialiserte skuffen bleking system. Men utfører det det fint i forhold til ikke-formes brett bleking systemer som 10-22 prosent av karbamidperoksid, en dynamisk beaching komponent, brukes. Ni nyanser av fargeendring kan observeres bruker denne metoden.

Mens det er sant at ikke-formes skuffene som kommer med bleking systemer er noe behagelig og brukervennlig, de er fortsatt ikke helt effektiv for bleking tenner på grunn av den lille mengden av peroxide kjemiske inneholder de. Etter benytter disse produktene, endres fargen på tennene bare tre nyanser. Noen av de negative sidene er ujevn whitening, og stripping av tann emalje.

Teeth whitening strimler er bare en litt mer effektiv, men bare når du bruker dem over tid. Den Brush-om gels tannkrem og whitening spray er betydelig mindre effektive fordi bare en skygge ble oppnådd etter benytter dem. Tannleger mener whitening tannkrem, whitening spray og Tannblekingspenn er mindre effektive fordi whitening agenter ikke er det i riktig mengde til å produsere forventede resultater.

Kjøp AltaWhite Teeth Whitening