» » Hvad Er Fordelene Ved Grøn Kaffebønne Extract?

Hvad Er Fordelene Ved Grøn Kaffebønne Extract?

Vægttab med grøn kaffe ekstrakt

Med fedme og alle dens tilknyttede sundhedsmæssige problemer – forhøjet blodtryk, diabetes, hjertesygdomme, visse typer kræft – stigende, søger alle svarene.

Hvad Er Fordelene Ved Grøn Kaffebønne Extract?Mens intet kan træde i stedet for en ren og sund kost og regelmæssig Motion, kan visse kosttilskud at gøre processen med at udgyde de lidt lettere pund. Ved at kombinere ren, begrænset spise og træning med de rigtige kosttilskud, er mange mennesker kunne slippe flere pund end de ville med blot diæt og Motion alene.

Koffein har været en populær vægt tab supplement ingrediens i årtier. I høje doser styrer appetit og øger energi og udholdenhed, giver mulighed for bedre træning.

En af disse store kosttilskud er grøn Kaffebønne ekstrakt. Taget fra den brændt Kaffebønne, ekstraktet er en stærk antioxidant og hjælper med at kontrollere blodsukker. Antioxidanter beskytter celler mod frie radikal skader, som kan forårsage kræft og autoimmune sygdomme. Kontrol af blodsukker pigge er vigtigt for at holde mad cravings stangen. Hvad hvis du ikke kan lide kaffe? Tja, er du heldig! Grøn bønne ekstraktet behøver ikke nogen som helst kaffe smag.

Den vigtigste ingrediens ikke tilgængelige i regelmæssige ristet kaffe er chlorogenic syre. Dr. Mehmet Oz, cardiothoracic kirurg og vært på NBC'S Dr. Oz Show, tilråder, at chlorogenic acid er næsten elimineret under ristning processen, og mens regelmæssige drikke kaffe har bestemt sunde egenskaber – herunder antioxidanter, chlorogenic syre nødvendige for blodsukker og vægtkontrol kun kan findes i grøn Kaffebønne ekstrakt.

Ekstraktet er blevet undersøgt, og mens resultater ikke er 100% overbevisende, anekdotiske beviser viser at ikke kun hjælper det kontrol cravings og blodsukker pigge, men det hjælper også bedre omsætning fedt i kroppen. Det betyder, at din krop brænder sin fat butikker før det brænder andre kilder til energi. Andre måder at øge metaboliske brænde er at vægt og/eller modstand uddannelse. Muskler har hvad har kaldt en "afterburn effekt" der fortsat Slet fedt i kroppen timer når du er færdig udøvelse. Grøn kaffe ekstraktet anvendes som et supplement til vægt og modstand træning vil holde denne afterburn går for længere.

Her er hvad du behøver at vide når forsker og køb foretaget med grøn Kaffebønne supplement:

  • Kapsler bør indeholde mindst 45% chlorogenic acid
  • Chlorogenic syre kan være angivet som beskyttede forbindelser Svetol eller GCA
  • Tage 400 mg 30 minutter før hvert måltid
  • Anbefales ikke til folk under anti-diabetes eller højt blodtryk medicin som koffein kan have en negativ interaktion
  • Bede din læge hvor meget koffein er sikkert for dig at forbruge, givet din sygehistorie

Husk at spise en ren kost fuld af sunde produkter og læne kød, og holde til en regelmæssig Motion opskrift – ideelt 45 minutter, 4 gange om ugen. Holde højt Glykæmisk kulhydrater og sukker til en minimum styre blodsukker pigge. Mens ingen pille er et mirakel, kan den rigtige supplement har du brænder mere fedt på kortere tid og få den magre, hårde physique, du altid har ønsket.

Klik her for at købe grøn Kaffebønne fra officielle hjemmeside

Hvad er fordelene ved grøn Kaffebønne extract?

Grøn Kaffebønne extract er en forholdsvis ny ingrediens, som bruges i vægt tab produkter og det er fremstillet af planten kaffe, mere specifikt fra det grønne bønner. I den seneste tid har egenskaberne vægt tab af bønner får mere og mere opmærksomhed. Dette skyldes, at ud over dens vægt tab egenskaber, Kaffebønne ekstraktet har andre sundhedsmæssige fordele.

Grønne kaffebønner indeholde chlorogenic syrer og andre polyfenoler, som har antiinflammatoriske egenskaber og antioxidant ligesom grøn te og druesaft seed extract. Dette hjælper kroppen med at neutralisere farligt frie radikaler. Desuden har undersøgelser afslørede, at chlorogenic acid indholdet af den grønne Kaffebønne hjælper med at sænke blodtryk gennem sin anti-hypertensive virkning på mennesker og rotter samt.

I skarp kontrast til regelmæssig kaffe drikkevarer er dette ekstrakt fra grøn Kaffebønne ikke en stimulans, som det er lavt koffein. Derudover chlorogenic syrer er udslettet under processen med ristning kaffebønner og følgelig deres ydelser er ikke tilgængelige i regelmæssige koffein drikkevarer.

Hvad Er Fordelene Ved Grøn Kaffebønne Extract?

Vægt tab udførelsen af grøn bønne understøttes på to måder af chlorogenic syrer. For det første hjælpe de balancing blodsukker ved at styre udledning af glukose i kroppen. For det andet, chlorogenic syrer vandre metaboliske produktion af leveren, og dette øger fat burning kapacitet. Denne dobbelte mekanisme funktioner at tilskynde magert organ masse ved hindrer vægt vinde gennem forebyggelse af fat absorption.

En 2006 undersøgelse undersøgte undertrykkelsen af fat ophobning og vinder af vægt i mus, der blev fodret Kaffebønne udtræk. Det blev bemærket af forskere at gnavere havde faldt kropsvægt og antiamerikanisme fedtindhold. Konklusionen blev gjort at Kaffebønne ekstraktet kan være effektiv mod fedt ophobning og vægt gevinst ved at indstille fedt metabolisme i bevægelse i leveren og forebygge fat absorption.

En meta-analyse af fem studier blev udgivet i 2011, hvor grøn bønne ekstraktet blev undersøgt som et supplement til vægttab. Selvom det blev bemærket, at der var behov for yderligere forskning, gjorde indgåelse, samlede data viste, at en væsentlig sondring i kropsvægt af deltagerne i undersøgelserne der bruges GCE, i forhold til placebo og der anført at GCE har kapacitet til at fremme vægttab.

Denne bestemmelse blev sikkerhedskopieret af en undersøgelse foretaget i tidlige 2012, som fulgte 16 voksne, der har brugt grøn Kaffebønne for en periode på 12 uger, uden at foretage ændringer til deres kost. Resultaterne var betydeligt utrolig. I denne periode mistede deltagerne en middelværdi på 10½ pct. af deres samlede kropsvægt samt 16 procent af kropsfedt samlede; der var ingen rapport af eventuelle negative bivirkninger.

Eftersom det drejer sig om at tabe vægt, er motion og ordentlig kost afgørende for succes. Undersøgelser viser, at herunder supplement som grøn Kaffebønne udtrækker kunne imidlertid øge potentialet for vægttab.

Klik her for at købe grøn Kaffebønne fra officielle hjemmeside

Hvem skal bruge grøn kaffe ekstrakt?

Behovet for at leve en ren og sund livsstil

Det er meget vigtigt, at alle mennesker i verden tilstræbe at føre sund livsstil for at være sund og undgå sygdomme, sygdomme og kroniske betingelser. En sund levevis vil kræve en person at spise en sund kost, drikke masser af vand, udøve regelmæssigt, stress management teknikker og brug af sundhed og kosttilskud. Sundhed og diætetisk kosttilskud er absolut nødvendige i forvaltningen af kvalitet sundhed som de hjælpe passe kroppen og give det med ernæring, det ellers ikke ville modtage.

En vigtig kosttilskud

En af de mest vigtige og bedst kendte kosttilskud er ren grøn kaffe ekstraktet. Dette er et uddrag, der er afledt fra den grønne Kaffebønne. Den regelmæssige Kaffebønne er faktisk grøn i farven. Det slår kun brun efter ristning. For at udlede ekstraktet fra denne Kaffebønne, bør ikke være brændt bønner, men i stedet, de bør være gennemvædet med vand. Det er gennem neddypning bønner i vand at ekstraktet er afledt.

Dette supplement har masser af fordele og enhver person, der bruger denne særlig diæt og ernæring supplement vil nyde alle disse egenskaber for kvalitet. For at være så sundt som muligt, at kosttilskud skal dog ledsages af en god og sund kost, regelmæssige øvelser og ordentlig stress management teknikker.

Hvad Er Fordelene Ved Grøn Kaffebønne Extract?

Fordelene ved regelmæssige forbrug af ren grøn kaffe udtræk

Der er en række store fordele, som enhver individuel forbruger vil udlede af regelmæssig indtagelse af denne diæt og ernæring supplement. Den første og vigtigste fordel er tilstedeværelsen af høje niveauer af antioxidanter i dette supplement. Antioxidanter er særlige stoffer som vitaminer, at eliminere skadelige og farlige oxidanter inden for kroppen.

Denne Kaffebønne ekstrakt indeholder masser af disse antioxidanter, som er vigtige i bekæmpelse af oxidanter og frie radikaler. Nogle af disse frie radikaler menes at være kræft forårsager agenter. Det menes af mange videnskabsmænd, at antioxidanter sandsynligvis forårsage nogle typer kræft og ved hjælp af denne antioxidant rige supplement vil formentlig forhindre kræft.

En anden stor fordel for at anvende denne særlige kaffe ekstrakt er, at det er en stor kilde til instant energi, glucose. Grøn kaffe er kendt for sine glucoseindholdet og enhver, der ønsker nogle instant boost af energi bør forbruge denne ekstrakt eller har det med deres mad før udøver øvelse intensiv udøvelse. Det vil give dem en burst af energi, der er tilstrækkelig til at få dem igennem uanset hvilken aktivitet de udøver.

Dette produkt er fremragende til enhver person, der er leder for at tabe vægt. Kaffebønne ekstrakt har tilsyneladende været kendt i mange år som en fremragende vægt tab produkt. Det er perfekt til overvægtige og overvægtige personer, der har brug for at tabe vægt. Det er også udmærket for mennesker der nødt til at opretholde en sund kropsvægt.

Alle disse fremragende egenskaber kan tilskrives dette kvalitetsprodukt, sikrer, at dem, der bruger den sunde, passer og i store betingelse på alle tidspunkter.

Klik her for at købe grøn Kaffebønne fra officielle hjemmeside