» » Extract De Bob De Cafea Verde Pentru Pierderea în Greutate

Extract De Bob De Cafea Verde Pentru Pierderea în Greutate

Extract de bob de cafea verde are într-adevăr ajuta să piardă în greutate?

Extract De Bob De Cafea Verde Pentru Pierderea în GreutateAcesta este fiind anunţat ca un revoluţionar nou produs pierderea în greutate care poate topi de lire sterline fără a dieta sau exercitii. Deşi clar sună prea frumos să fie adevărat, verde bob de cafea extras este de zbor de pe rafturi la magazine alimentare naturale şi este în mare a cererii on-line. Este printre vânzătorii sus chiar acum.

Nu este o coincidenţă extract de bob de cafea verde au crescut în popularitate după fiind menţionat pe Dr. Oz show. În septembrie, după ce au dus la sarcina de critici pentru asteptare extract de bob de cafea verde produs un "miracol", Dr. Mehmet Oz efectuat propriul său experiment pe supliment.

Folosind 100 de voluntari feminin, Oz, a spus el a găsit femeile care au luat extractul pierdut o medie de două kilograme în două săptămâni. Femeile care au luat un placebo a pierdut o medie de o jumătate de kilogram în timpul celor două săptămâni.

Convins? Doar aţi putea dori pentru a rezerva hotărâre.

Click aici pentru a cumpăra Extract de cafea verde de la site-ul oficial

Ce este verde bob de cafea?

Boabe de cafea verde sunt pur şi simplu fasole care nu au fost prăjite. Boabe de cafea verde contin acid clorogenic, care susţinătorii spun încetineşte eliberarea de glucoză în organism după o masă, promovând astfel pierderea in greutate. Atunci când boabe de cafea sunt prăjită, cele mai multe dintre acidul clorogenic este pierdut. Extract, realizate cu acid clorogenic, este convertit într-o formă de capsule înainte de a fi vândute consumatorilor. Şi nu vine ieftine. O lună de aprovizionare poate costa între $20 şi 30 dolari.

Extract De Bob De Cafea Verde Pentru Pierderea în Greutate

Creanţele despre verde bob de cafea

Chiar tip "extract de bob de cafea verde" într-o căutare pe Internet şi vă voi fi inundate cu companii de publicitate capacitatea sa de a vă ajuta să piardă în greutate. Uite un pic mai aproape şi veţi vedea că multe dintre aceste site-uri de referinţă un studiu special la spre spate sus pretenţiile lor. Acest studiu, publicat în revista diabet, sindrom Metabolic şi obezitatea, a fost efectuat pe opt bărbaţi şi femei, opt. Acestea au fost fiecare dat o doza mare şi o doză mică de extract de bob de cafea verde, precum şi un placebo, în trei experimente separate de şase săptămâni, timp. Participanţii au fost încurajaţi să consume un număr similar de calorii în fiecare zi în cursul experimentului.

După 22 de săptămâni, sau aproximativ cinci luni, cercetătorii au constatat că, în medie, participanţii pierdut mai mult de 17 kilograme.

"Are o pierdere semnificativă în greutate" asociate cu ea, în conformitate cu Dr. Joe Vinson, profesor de chimie la Universitatea Scranton din Pennsylvania şi autorul studiului de plumb.

Click aici pentru a cumpăra Extract de cafea verde de la site-ul oficial

Studiu privind verde bob de cafea

Deşi studiul pe scară largă este citat ca dovadă bob de cafea verde extract de lucrări, experţi nutriţie şi obezitate sunt implicate peste validitatea rezultatelor. Acestea evidenţiază mai multe probleme cu studiul, în special faptul acesta are un design ciudat, neconvenţional şi că a implicat foarte puţini oameni.

Ei, de asemenea, subliniez faptul că studiul participanţii pierd greutatea în timpul fazei de placebo clinic, care sugerează extract de bob de cafea verde nu a fost responsabil de pierderea lor greutate. De exemplu, participanţi poate fi simţit încurajate să slim jos, deoarece greutatea şi dieta lor au fost monitorizate ca parte a studiului.

Extract De Bob De Cafea Verde Pentru Pierderea în Greutate

"În mod clar nu este nimic magic despre ea,", a spus Dr. Arya Sharma, Catedra de cercetare a obezităţii şi de management de la Universitatea din Alberta şi un profesor de medicina.

Click aici pentru a cumpăra Extract de cafea verde de la site-ul oficial

Dar, chiar dacă încă doriţi să cred că rezultatele studiului, considera că se spune oameni poate pierde o cantitate semnificativă de greutate fără a modifica aportul caloric sau nivelurile de activitate fizică lor. Este imposibil.

"De obicei, atunci când studiile rupe legile fizice ale universului, este, de obicei, ceva în neregulă cu studiul propriu-zis,", a spus Dr. Yoni Freedhoff, medicale directorul Ottawa pe bariatrica Institutul Medical, care scrie probleme de greutate, un blog popular pe probleme de nutriţie.

Sub "Note de subsol" în studiu, autorii notă nu că acestea au "nici conflicte de interes în acest lucru." Asta nu spune intreaga poveste. Deşi Vinson este listată ca autorul principal al studiului, el de fapt nu face orice de cercetare. Studiul a fost efectuat în India. Vinson examinate datele şi a scris de hârtie de studiu.

În timp ce Vinson constată că extractul de bob de cafea verde utilizate în studiu a fost furnizat de aplicat alimentare Ştiinţe Inc, o companie cu sediul în Texas, el nu a menţionat că compania, de asemenea, plătit-l să scrie studiului.

Când a fost întrebat despre acest potenţial conflict de interese, Vinson, a spus că el nu câştig financiar, dacă Compania vinde o mulţime de produs şi că jurnalul nu au nevoie de el pentru a dezvălui relaţia.

Dar lipsa de divulgare este gravă deoarece aceasta ar putea fi înşelătoare pentru cei care au citit-o.

Click aici pentru a cumpăra Extract de cafea verde de la site-ul oficial