» » Efectele Secundare Ale Acai Boabe

Efectele Secundare Ale Acai Boabe

Acai Berry efecte secundare

Efectele Secundare Ale Acai BoabeAu existat o multime de articole în mass-media în ultima vreme despre noul "miracol" supliment Acai fructe de padure si sincer, sunt sceptic. Când vine vorba de suplimente eu tind să timid departe de ei, deoarece beneficiile nedovedite nu par a fi în valoare de risca efecte secundare necunoscute. Multe pierdere în greutate pastile poate avea efecte secundare grave, cu toate acestea Acai fructe de padure sunt din fructe găsite în Amazon Rain Forest, astfel încât s-ar părea că ar putea fi în valoare de vedere utilizarea acestui supliment pierdere în greutate.

Pentru cei dintre voi care nu au auzit de acest fruct încă, fructe de padure Acai (pronunţat a-suspin-y) sunt bace mici, negre, care arată ca o varietate mai mici de un must de struguri. Fructul are o sămânță mare la miezul ei, înconjurată de celuloză în afara. Această pulpă este utilizat într-o gamă largă de sănătate alimente şi folosite pentru a face capsule şi adăugat ca un supliment la piureuri. Pulpa conţine o cantitate mare de antioxidanti si fibre care este un mare beneficiu pentru oricine care este încercarea de a pierde in greutate. Boabe a fost, de asemenea, legată de o scăderea poftei de mâncare, care este util mai ales atunci când pe o dieta.

Primul lucru pe care să fac atunci când am auzit atât de multe beneficii este uite pentru captură, aşa că am petrecut ore numeroase cercetarea Acai fructe de padure. Deoarece nu au nici o definitiv articole pe efectele secundare ale Acai fructe de padure, am decis să scriu acest articol pentru a compila concluziile mele. Toate alegeri sănătoase ar trebui făcut cu moderatie sau poate risca aruncat sănătatea dumneavoastră de echilibru. Una dintre cele mai comune efecte secundare oameni experienţă este consumul de supliment. Recomandată doze variază de la 500 la 1000 miligrame pe zi, cu toate acestea unele persoane consuma în mod semnificativ mai mult decât asta. Între Organice Acai Berry pastile, Acai Berry piureuri, suc de Acai Berry şi chiar Acai Berry inghetata, există multe moduri de a ingera acest fruct, şi dacă tu a face toate acestea la o dată tu esti doar cerşit pentru a experimenta efecte secundare.

Din fericire cele mai frecvente efecte adverse la peste ingerarea acest boabe sunt uşoare şi pot include crampe stomacale, diaree, şi ameţeli. Cu orice supliment cele mai bune pentru a începe în doze mai mici şi creşte treptat doza ca corpul tau devine accustomed la spre supliment. O supradoză de Acai fructe de padure nu este ceea ce sunt axate pe în acest articol. Eu sunt în cauză cu efecte secundare mai grave, şi în timp ce tot ce am găsit indică faptul că Acai fructe de padure sunt sigure pentru majoritatea oamenilor, există unele preocupări ar trebui să fie conştienţi de înainte de a lua aceasta pilula.

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial

Acai fructe de padure si IBS (sindrom de castron iritabil)

Acai fructe de padure sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a curata intregul corp, dar mai ales sistemul digestiv. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru se traduce într-un număr crescut de mişcările intestinului (la un nivel sănătos), dar pentru oameni se luptă cu IBS sau alte probleme ale tractului digestiv, acest lucru poate fi un motiv serios de îngrijorare. Acai fructe de padure conţin cea mai mare concentraţie de antioxidanţi găsite în orice alimente naturale. Ei au mai multe antioxidanţi decât Afinele şi rodii, şi pentru persoanele cu IBS controlate acest lucru poate fi un lucru bun.

Efectele Secundare Ale Acai Boabe

Cu toate acestea, pentru persoanele cu necontrolate IBS, sau care se luptă pentru a menţine IBS lor sub control acest lucru poate fi un prejudiciu. Crescut mişcările intestinului poate face mai greu pentru a dezvolta un sistem digestiv sănătos, regulat. Atunci când suferă de IBS este întotdeauna mai bine să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a adăuga orice supliment nou la dieta ta.

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial

Reacţii alergice

Efectele Secundare Ale Acai BoabeOamenii care suferă de reacţii alergice severe la polen sau care au o hipersensibilitate la acai, afine, struguri sau fructe similare sunt la risc de a avea o reacţie alergică la Acai pastile, care conţine pulpa de Acai Berry. Aceste reacţii alergice sunt de obicei uşoare şi pot include:

  • Senzaţia de mâncărime, lăcrimarea ochilor
  • Erupţii cutanate
  • Congestie

În unele cazuri pot aparea reactii moderate şi reacţie alergică se poate răspândi în alte părţi ale corpului provoacă mâncărime şi dificultăţi de respiraţie. În cazuri extrem de rare reacţii alergice severe pot apărea cauzând anafilaxie, care este o reacţie de viaţa în pericol, în care răspunsul organismului la alergeni afectează întregul corp. Acest lucru poate începe cu mâncărimi ale ochilor sau a feţei şi în termen de minute progres pentru simptome mai grave, inclusiv:

  • Umflarea în gât ceea ce face dificil de a respira sau înghiţi
  • Confuzie mentală sau ameţeli
  • Durere abdominală
  • Vărsături
  • Diaree

Reacţii alergice la Acai fructe de padure sunt rare, şi pot fi identificate înainte de a deveni grave de incepand cu doze mici de Acai Berry supliment şi progresează încet la doza recomanda. Dacă aveţi nelămuriri cu privire la reacţii alergice ar trebui să consulte un medic înainte de a lua Acai fructe de padure.

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial

Guarana şi alţi aditivi

Mulţi producători de Acai Berry pastile includ aditivi în lor pastile. Deoarece unul dintre motivele principale de oameni să ia acest supliment este de a creşte lor aditivi de nivelele de energie cum ar fi Guarana (care contine cafeina) da un impuls mai instantanee în nivelurile de energie. Ar trebui să citiţi cu atenţie ingrediente de orice supliment Acai Berry achiziţionaţi pentru a vă asigura că nu sunt alergic la orice alte ingrediente. Persoanele cu o sensibilitate la cofeina ar trebui să asigure le achiziţionează un supliment care conţine 100% Acai boabe de celuloză.

Efectele Secundare Ale Acai Boabe

Click aici pentru a cumpăra Acai boabe de la site-ul oficial