» » Dr. Oz: Vihreä Kahvipavut Ovat Ihme Täydentää Painon Menetys

Dr. Oz: Vihreä Kahvipavut Ovat Ihme Täydentää Painon Menetys

Dr. Oz: Vihreä Kahvipavut Ovat Ihme Täydentää Painon MenetysVihreä kahvipapujen ote on edelleen todistettava estää kehon rasvan imeytymistä sekä edistää kehon rasvan aineenvaihduntaa tapahtuu maksassa aktivoiminen sekä tärkeimmistä kannattajista rasvaa tappio. Chlorogenic happamuus läsnä ympäristöystävällinen kahvit on todella luonnollinen phytochemical, joka on löydetty monia kasveja, joissa ympäristöystävällinen kahvit.

On todettu, estää vastuuvapauden glukoosin verenkiertoon, varsinkin kun elintarvikkeita, ja se näyttää auttaa yksilöitä hento heittää näin. Chlorogenic happamuuden voi olla kyky aiheuttaa kehon kehon rasvaa tappio kasvava kehon lämpö luotu, näin markkinointi lämmöntuotanto, luonnollinen, polttaminen rasvaa ja energiaa. Se on myös ajatellut vähentää sukupolven hotelliin keho rasvasolujen takia erinomainen antioksidantti vaikutukset.

Ihme painonlasku täydentää koskaan unelma näyttää katoavan. Ottaa pillerin, laihtua — ei ärsyttävä käyttää hiilihydraatteja ei hillitä. Laihtuminen markkinoilla on miljardien dollarin teollisuuden Yhdysvalloissa; innokas helppo korjata, meidän hotkaista pillereitä, jauheet ja yrtit du jour, joka pitää lupauksen ohuempi vyötärö.

Viimeisin magic ruokavalio pilleri, uutisissa on vihreä kahvipapujen ote. Mutta toisin kuin niin monet lisäravinteet, on jäsentänyt annos kyseenalainen hucksterism, vihreät kahvipavut mukana (epävirallinen) merkintä siitä julkkis lääkäri Mehmet Oz, kuka sanoo, että se on totta: vihreä kahvipapujen ote voi auttaa ihmisiä laihtua.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean ote kotisivut

Vihreä kahvipavut ovat kahvin pavut, joita ei ole paahdettu. Kun kahvin pavut paahdettu kasvi yhdiste, chlorogenic happo, hajoaa. Uskotaan, että chlorogenic happo on vaikutusta rajoittaa glukoosin imeytymistä, mikä puolestaan auttaa vähentämään painoa.

Tutkimuksessa esiteltiin American Chemical Society San Diego tutkijat huomasivat, että 16 ylipainoisilla miehillä ja naiset menettänyt 17 kiloa keskimäärin 22 viikkoa kun ottaa vihreä kahvi pavut liitelomakkeella.

Tutkimuksen rahoittivat ruoka Yrkeshögskolan, päättäjät raakakahvin täydentää voi nostaa punainen lippu tai kaksi. Mutta Dr. Oz tein oman tutkimuksen ja totesi, että laihduttaminen osallistujat menettänyt keskimäärin kaksi kiloa viikossa, kun ottaen otteen, kun taas ne, jotka eivät ole menettänyt keskimäärin vain puoli kiloa viikossa.

Dr. Oz: Vihreä Kahvipavut Ovat Ihme Täydentää Painon Menetys

Dr. Oz ei mainita jokin tuote suositella, koska hän sanoo, hän ei halua hänen nimensä liittyy erityisesti tuotemerkin, mutta totesi, että ihmiset pitäisi etsiä vihreä kahvipavut purkaa vähintään 45 prosenttia chlorogenic happo. Kun tarkastellaan ainekset, chlorogenic happo listataan GCA (vihreän teen antioksidantti) tai Svetol.

Uute on otettava vain, aikuiset, jotka ovat 18 ja vanhempi ja naiset jotka ovat raskaana tai imetät.

Video esitetään, Dr. Oz juttelee vaihtoehto terveyden asiantuntija ja julkkis ravintoterapeutin Lindsey Duncan noin ihme pilleri, joka “ voi polttaa rasvaa nopeasti kenellekään, joka haluaa laihtua. "

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean ote kotisivut

Vihreä kahvipapujen uute voisi auttaa painoa ja polttaa rasvaa

Jotkut tutkijat viittaavat vihreä kahvipapujen ote mahdollisen läpimurron saavuttamiseksi laihtuminen.Vihreä kahvipavut sisältää chlorogenic happoa, antioksidantti, joka tutkijat uskovat voivat vaikuttaa aineenvaihduntaa hajottaa rasvaa, mikä laihtuminen. Chlorogenic happo tuhotaan aikana paahtimon prosessi, mikä tarkoittaa, et voi saada saman hyödyn kahvinjuonti.

Pari pienet tutkimukset ovat osoittaneet, että vihreä kahvipapujen extract, vihreä kahvipavut maaperästä ja laittaa kapseleita, koska tehokas paino tappio-täydennysosassa.

Tutkijat yliopistosta Scranton Pennsylvania löytyi ryhmä 16 lihavia ihmisiä, ikä 22-26, lost 17 puntaa 22 viikkoa vaikka ottaen täydentää.

Dr. Oz sain tuloksia hänen studioyleisö. Kahden viikon kokeessa ryhmä ottaa vihreä kahvipapujen ote laihtunut tuplasti ryhmä lumelääkettä.

Rekisteröity ravitsemusterapeutti Bonnie Jortberg Colorado School of Medicine-yliopistossa varoitti lisäravinteet eivät ole säännelty FDA ja sanoi tutkimukset eivät ole pitkän aikavälin todistettu tieteellinen osoittavat vihreä kahvipapujen ote toimii, ja se on turvallista.

Dr. Oz: Vihreä Kahvipavut Ovat Ihme Täydentää Painon Menetys

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean ote kotisivut

Jos olet uusi vihreä kahvipavut sitten annan teille nopeasti pilaantunut.

Vihreä kahvipavut ovat mitään uutta, ne ovat olleet noin niin kauan kuin perinteistä kahvia, syy siihen on hälinää siitä on, että Dr.OZ on julkisuutta valtakunnallisessa televisiossa ja enemmän ihmiset ovat kasvaneet tietää siitä. Dr.OZ on julkistanut uusia tutkimuksia, jotka osoittavat, että vihreä kahvipapujen on tarpeen antioksidantteja, samat, jotka löydät rypäleiden siemenet ote sekä vihreää teetä.

Ei vain vihreä kahvipavut terveellistä sinulle se auttaa merkittävästi lisätä aineenvaihduntaa ja kun kyse on rasvanpolttoa se yksinkertaisesti jättää vihreä tee uute pöly. Tutkimukset ovat osoittaneet, että puhdas vihreä kahvipapujen ote merkittävästi tehokkaammin kuin vihreä tee otteita eri aloilla.

Vihreä kahvipavut ovat niin voimakkaita, että jos olet päättänyt syödä let's sanoa 2 kiloa ruokaa päivittäin, sinun tarvitsee tehdä on ottaa vihreä kahvipapujen Pura joka ikinen päivä ja menettää jopa 35 % rasvaa. Tiedän, tämä kuulostaa uskomattomalta, mutta jos mennä eteenpäin ja tehdä tutkimusta näet, se ei ole valhetta tai markkinointi kikka. Länsimaisessa yhteiskunnassa on juuri hyppäsi vihreä kahvipapujen kelkkaan, mutta muussa maassa käyttänyt tätä jo vuosisatojen ajan. Kuten aiemmin sanoin, vihreä kahvipavut on jo niin kauan kuin säännöllistä kahvipapuja.

Dr. Oz: Vihreä Kahvipavut Ovat Ihme Täydentää Painon Menetys

Vihreä kahvipavut tekee erinomaista työtä, kun kyse on tukahduttaa painonnousu, vaikka etsit ei laihtua, jos haluat pitää lihoo, sinun pitäisi ehdottomasti tarkistaa vihreät kahvipavut. Nyt vain siksi, että vihreät kahvipavut toimii niin hyvin, ei tarkoita, voit mennä noin syöminen paljon roskaruokaa. Vielä pitäisi olla erittäin tiukka ruokavalio, mutta yhdessä Vihreät kahvipavut tosiseikat ovat yksinkertaisesti uskomattomia.

Vihreä kahvipapujen toimittaja, jonka olemme antaneet valmiiksi artikkelin alussa on 100 % aito Columbia kasvanut vihreät kahvipavut. Nämä kahvipapujen on “ Svetol ” ja Kiinan teki vihreä kahvi pavut ei ole. Siksi jos olet aiemmin ostanut vihreät kahvipavut ja nähnyt vähän ei tuloksia se on siitä, että Kiinan kasvanut vihreät kahvipavut joka ei ole Svetol se varmaan oli.

Klikkaa tästä ostaa Green Coffee Bean ote kotisivut