» » Biverkningar Av Acai Berry

Biverkningar Av Acai Berry

Acai Berry biverkningar

Biverkningar Av Acai BerryDet har varit en hel del artiklar i media nyligen om det nya "mirakel" tillägget acaibär och ärligt talat, jag är skeptisk. När det gäller kosttillskott tenderar jag att dra sig undan från dem eftersom obevisade fördelarna inte verkar vara värt att riskera okända biverkningar. Många viktminskning piller kan ha allvarliga biverkningar, men acaibär är från frukter hittats i Amazon regnskogen så det verkar att det kan vara värt att överväga användningen av detta tillägg för viktminskning.

För er som inte hört talas om denna frukt ännu, är acaibär (uttalas a-suck-y) små, svarta bär som ser ut som en mindre mängd en druva. Frukten har ett stort frö kärnan, omgiven av massa på utsidan. Denna massa är används i ett brett utbud av hälsokost och används för att göra kapslar och som ett komplement till smoothies. Fruktköttet innehåller en stor mängd antioxidanter och fibrer vilket är en stor fördel för alla som försöker gå ner i vikt. Bär har också kopplats till en minskad aptit som är särskilt användbart när du är på en diet.

Det första jag gör när jag hör så många fördelar är att leta efter fångsten, så jag tillbringade många timmar forskar acaibär. Eftersom det fanns inga slutgiltiga artiklar på biverkningar av acaibär jag bestämde mig att skriva denna artikel för att sammanställa mina slutsatser. Alla hälsosamma val bör ske med måtta eller riskerar du kan kasta din hälsa ur balans. En av de vanligaste biverkningar människor erfarenheter är överkonsumtion av tillägget. Rekommenderade doser varierar från 500 till 1000 mg / dag, men vissa människor konsumerar betydligt mer än så. Mellan Ekologisk Acai Berry piller, Acai Berry Smoothies, Acai Berry Juice och även Acai Berry glass det finns många sätt att dricka denna frukt, och om du gör dem alla på en gång du ber bara att uppleva biverkningar.

Lyckligtvis de vanligaste biverkningarna från intag av detta bär är lindriga och kan inkludera magkramper, diarré och yrsel. Med tillägg sitt bästa för att starta i små doser och gradvis öka dosen som din kropp blir vana vid att tillägget. En överdos av acaibär är inte vad jag fokuserar på i denna artikel. Jag sysslar med allvarliga biverkningar, och samtidigt allt hittade jag indikerar att acaibär är säkert för de flesta människor, det finns vissa frågor som du bör känna till innan du tar detta piller.

Klicka här för att köpa Acai Berry från officiella hemsida

Acaibär och IBS (Irritable Bowl Syndrome)

Acaibär är kända för sin förmåga att rengöra hela kroppen, men särskilt matsmältningssystemet. För de flesta detta leder till ett ökat antal avföringar (till en sundare nivå), men för människor som kämpar med IBS eller andra mag-tarmkanalen problem kan detta vara en allvarlig oro. Acaibär innehåller den högsta koncentrationen av antioxidanter som finns i någon naturlig mat. De har mer antioxidanter än blåbär och granatäpple, och för människor med kontrollerad IBS kan detta vara en bra sak.

Biverkningar Av Acai Berry

Men för personer med okontrollerad IBS eller som kämpar för att hålla deras IBS under kontroll kan detta vara en nackdel. Ökade tarmrörelser kan göra det svårare att utveckla en hälsosam, regelbundna matsmältningssystemet. När lider av IBS är det alltid bäst att rådgöra med din läkare innan du lägger till nya tillägg till din diet.

Klicka här för att köpa Acai Berry från officiella hemsida

Allergiska reaktioner

Biverkningar Av Acai BerryMänniskor som lider av allvarliga allergiska reaktioner mot pollen eller som har en överkänslighet mot acai, blåbär, druvor eller liknande frukt löper risk att få en allergisk reaktion mot Acai piller, som innehåller massa av Acai Berry. Dessa allergiska reaktioner är vanligen milda och kan inkludera:

  • Kliande, rinnande ögon
  • Utslag
  • Överbelastning

I vissa fall måttlig reaktioner kan uppstå och den allergiska reaktionen kan spridas till andra delar av kroppen orsakar klåda och svårigheter att andas. I ytterst sällsynta fall kan allvarlig allergisk reaktion uppstå orsakar anafylaxi som är en livshotande reaktion där kroppens svar på allergen påverkar hela kroppen. Detta kan börja med kliande ögon eller ansikte och inom minuter framsteg till allvarligare symtom, inklusive:

  • Svullnad av halsen gör det svårt att andas eller svälja
  • Mental förvirring eller yrsel
  • Buksmärta
  • Kräkningar
  • Diarré

Allergiska reaktioner mot acaibär är sällsynta, och kan identifieras innan han blev allvarligt genom att starta med små doser av Acai Berry tillägg och långsamt utvecklas till rekommendera dosering. Om du har frågor om allergiska reaktioner bör du konsultera en läkare innan man tar acaibär.

Klicka här för att köpa Acai Berry från officiella hemsida

Guarana och andra tillsatser

Många tillverkare av Acai Berry piller innehåller tillsatser i deras piller. Eftersom en av de främsta skälen människor tar detta tillägg är att öka ger deras energinivåer tillsatser såsom Guarana (som innehåller koffein) en mer momentana lyft i energinivåer. Du bör noggrant läsa ingredienserna i Acai Berry tillägg du köper för att se till att du inte är allergisk mot alla andra ingredienser. Personer med en känslighet för koffein bör se till att de köper ett tillägg som innehåller 100% Acai Berry massa.

Biverkningar Av Acai Berry

Klicka här för att köpa Acai Berry från officiella hemsida