» » παρενέργειες του εκχυλίσματος καφέ πράσινο

παρενέργειες του εκχυλίσματος καφέ πράσινο

Κάθε φορά που ο Δρ Οζ συνιστά κάτι στην εμφάνιση του ανθρώπους να ακούσετε, αλλά επίσης φέρνει έξω το hucksters και απατεώνες που κάνουν γελοία ισχυρισμούς της ένα χάπι θαύμα με δεν ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι που δεν είναι ειλικρινής. Υπάρχουν πάντα θα είναι ΚΆΠΟΙΕΣ παρενέργειες με οποιοδήποτε προϊόν, εκτός εάν πρόκειται για ένα εικονικό φάρμακο.

Αλλά είναι αλήθεια ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη λήψη πράσινο εκχύλισμα καφέ είναι σχετικά μικρό. Αρκετές μελέτες έχουν γίνει για να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα του πράσινο εκχύλισμα καφέ για απώλεια βάρους και δεν υπήρχε κανένα κρούσμα παρενέργειες στις ελεγχόμενες μελέτες.

Το απόσπασμα αυτό είναι απολύτως φυσικό, προέρχεται από κόκκους καφέ πράσινο (φυσικά, ωμά ή ακαβούρντιστη). Υγεία ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι απολύτως ασφαλές για λίγο πολύ ο καθένας αν είναι ένα ποιοτικό προϊόν. Υπάρχουν μόνο μερικές μικρές εξαιρέσεις:

παρενέργειες του εκχυλίσματος καφέ πράσινο

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Η καφεΐνη μπορεί να σας δώσει ο πανικός

Υπάρχει καφεΐνη σε όλα πράσινο εκχυλίσματα καφέ σε ποικίλες ποσότητες, αλλά μερικοί έχουν περισσότερο από άλλους. Το εμπορικό σήμα σας συνιστούμε χρησιμοποιεί Svetol (που προτείνεται από τον Dr Oz), που είναι χωρίς καφεΐνη και περιέχει λιγότερο από 8 mg καφεΐνης. Ένα μέσο φλιτζάνι του καφέ περιέχει 100-150 mg καφεΐνης. Μην χρησιμοποιείτε πιο άλλες μάρκες καφέ χωρίς καφεΐνη, και πολλοί βρέθηκαν να έχουν 40 mg ή περισσότερο της καφεΐνης στο δοκιμών που εκτελούνται από τα εργαστήρια των καταναλωτών. Οποιο δήποτε εμπορικό σήμα δοκιμάστε, ξεκινήσετε με μια χαμηλή δόση και σταδιακά Αυξήστε σταδιακά υψηλότερες δόσεις, όπως μπορείτε να δείτε πώς σας επηρεάζει.

Όχι για εγκύους

Μια άλλη εξαίρεση είναι για τα παιδιά και έγκυες γυναίκες. Δεν έχει μελετηθεί σε παιδιά έτσι είναι ασφαλέστερο μόνο για να μην το πάρετε αν είστε έγκυος και να μην επιτρέπετε σε παιδιά να το πάρετε. Αυτό περιλαμβάνει, επίσης, οι γυναίκες που θηλάζουν.

Η τελευταία εξαίρεση είναι όποιος είχε συκώτι ή νεφρικά προβλήματα ή να είναι για οποιοδήποτε τύπο συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Όταν αγοράζετε συμπληρώματα υγείας, σας θα πρέπει πάντα να κάνετε την εργασία σας σε αυτά. Που περιλαμβάνει χάπια του καφέ bean. Αν είναι, έχει αποδειχθεί να είναι αποτελεσματική και ασφαλής για να λάβει, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι ένα αγαθό κατάλληλο για σας. Είναι νέα στην αγορά απώλεια βάρους, αλλά ήδη υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες και λιανοπωλητές που πωλούν μια ποικιλία από διαφορετικά χάπια.

παρενέργειες του εκχυλίσματος καφέ πράσινο

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Εδώ είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρετε για καφέ πράσινα διατροφή:

Επιλέξτε ένα προϊόν ποιότητας

Το εκχύλισμα που αγοράζετε πρέπει να δημιουργηθεί από υψηλής ποιότητας φασόλια. Αν τα φασόλια καφέ που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το απόσπασμα δεν είναι υψηλής ποιότητας τότε πώς μπορεί το πραγματικό απόσπασμα είναι υψηλής ποιότητας; Απλή. Δεν είναι δυνατή. Κόκκους καφέ, συνήθως, προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ, αλλά πριν από τη διέλευση των συνόρων είναι προσεκτικά επιθεωρούνται. Υπάρχουν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές αυστηρά κριτήρια ποιότητας που πρέπει να ανταποκρίνονται. Μια καλή παρέα θα έχουν τους δική ποιοτικού ελέγχου, πάρα πολύ. Ψάξτε για μία που έχει τουλάχιστον 45% GCA (αντιοξειδωτικό πράσινο καφέ) ή χλωρογενές οξύ.

Ελέγξτε τα συστατικά

Όπως αναφέρθηκε, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ελέγξετε είναι ότι περιέχει χλωρογενές οξύ ή GCA. Τουλάχιστον 45%. Αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε τι άλλο περιέχει. Ορισμένα προϊόντα θα έχουν συστατικά πλήρωσης που δεν κάνουν απολύτως τίποτα για σας και πράγματι λάβει μακριά από τη δύναμη του εκχυλίσματος. Μείνετε μακριά από αυτούς που έχουν τα συστατικά που περιέχουν τις λέξεις «carbonites» ή «θειικά άλατα». Μερικές φορές θα υπάρξει ευεργετικά συστατικά που προστίθενται πάρα πολύ, όμως, όπως βατόμουρο κετόνη, 5htp ή αφρικανική Mango. SDF-4 χρησιμοποιεί όλους εκείνους, συν Garcinia Cambogia και πράσινο τσάι. Συνδυάζονται για να κάνουν ένα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό προϊόν απώλειας βάρους, αλλά υπάρχει ελαφρώς υψηλότερη συχνότητα από μικρές παρενέργειες, όταν συνδυάζονται πολλαπλές φυσικού βάρους απώλεια προϊόντα.

Τι λένε άλλοι για αυτό;

Πριν από την αγορά χάπια πράσινο φασόλι καφέ, ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα υγείας, προσπαθήστε να βρείτε κάποια πραγματική σχόλια από τους πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει. Δείτε εάν έχουν την τάση να έχουν κάτι κοινό, αν έτσι, τότε είναι πιθανώς ένα ασφαλές στοίχημα που θα αντιμετωπίσετε το ίδιο. Αν κανείς δεν φαίνεται να πω τίποτα καθόλου για παρενέργειες τότε οι πιθανότητες είναι δεν θα έχετε κανένα ούτε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Επιλέξτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή

Πάρτε το χρόνο σας, όταν αγοράζουν καφέ πράσινο εκχύλισμα συμπληρώματα. Επιλέξτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή και ένα ποιοτικό προϊόν και δεν πρέπει να έχετε οποιαδήποτε προβλήματα ή ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα. Μετά από όλα την έρευνά μας, το καφέ πράσινο εκχύλισμα προτείνουμε εδώ είναι η υψηλότερη ποιότητα που μπορείτε να βρείτε.

παρενέργειες του εκχυλίσματος καφέ πράσινο

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα