» » αγοράσετε δόντια λεύκανση προϊόντα

αγοράσετε δόντια λεύκανση προϊόντα

Υπάρχουν πολλά προϊόντα λεύκανσης να αγοράσετε online και offline. Αλλά βρίσκουν καλύτερο είναι η πρόκληση ότι πολλοί άνθρωποι με dingy, τρομερό δόντια έχουν πρόβλημα με το, καθώς προσπαθούν να αποκτήσουν το λευκότερο δόντια δυνατή να επαινέσει την ομορφιά τους.

Βασικά, υπάρχουν τρεις τύποι προϊόντων που κάποιο μπορεί να αγοράσει. Αυτές μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες? ταινίες, δίσκοι δόντια και ” την ενότητα λήψη φαρυγγικού εκκρίματος υποβλήθηκε βαμβάκι ”.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε δόντια λεύκανση AltaWhite

αγοράσετε δόντια λεύκανση προϊόνταΤαινίες ήταν ο πρώτος τύπος προϊόντων να έρθει επάνω στη σκηνή που υποσχέθηκε λευκότερο αποτελέσματα. Αυτά τα μαζική παραγωγή λουρίδες αποτελέσθηκε από μια λεύκανση πράκτορα και ένα ελαφρύ κόλλα που κάποιος θα τοποθετούσε στα επιθυμητά δόντια, περιμένετε για μια ώρα, πριν από την αντιγραφή τους μακριά, να αποκαλύψει ένα χαμόγελο πιο λευκό.

Δυστυχώς με τους μάζα που παράγεται, μπορεί μερικές φορές καταλήγετε χρησιμοποιώντας τέσσερις ή πέντε ταινίες στο κάθε δόντι, ακριβώς για να πάρει ότι ορισμένο σημείο που είχε διαφύγει της προηγουμένης. Με αυτήν την ασυνέπεια στη λεύκανση των δοντιών σας αρχίζουν να φαίνονται κωμικό, μια σκανδαλώδη αντίθεση μεταξύ κίτρινο και περλέ λευκό. Σμάλτο αυξημένη ευαισθησία είναι μια άλλη ο φόβος που σχετίζονται με τις λουρίδες, ώστε να είμαστε επιφυλακτικοί σε ποιες αγοράζετε.

Δοντιών δίσκοι είναι μια καλύτερη επιλογή. Αυτές αποτελούνται από μια στοματική φρουρά, τα οποία μπορείτε να συμπληρώσετε εκ των προτέρων με λεύκανση gel. Συνεχίζετε να το φορέσει για μέχρι μια ώρα πριν από την αφαίρεση. Συνήθως τα αποτελέσματα είναι θετικά, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν τους άβολα να φορούν.

Η πιο δημοφιλής τρόπος για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα αυτών ημέρα αποτελείται από προϊόντα που χρησιμοποιούν ” βαμβάκι επιχρίσματα ”. Αυτά τα επιχρίσματα που εκκρίνουν ένα υγρό που χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με ένα στίλβωση σκόνη μαγνησίου υπεροξείδιο που λευκαίνει προασπίζοντας το σμάλτο. Το μεγάλο πράγμα για αυτό, σύμφωνα με εκείνους που τις χρησιμοποιούν, είναι ότι μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τους στην καθημερινή ρουτίνα σας μπάνιο με εκείνα που λαμβάνουν μόνο πέντε λεπτά για να το εφαρμόσετε.

Επιπλέον, κάποτε μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να απορριφθεί αν κάποιος προχωρά να φροντίζουν τα δόντια τους μέσα από το βούρτσισμα, χρήση οδοντικού νήματος και υγιεινή διατροφή. Αυτό θα ήταν το προϊόν που θα προτείνουμε για απαράμιλλη λευκά δόντια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε δόντια λεύκανση AltaWhite

Best Δόντια λεύκανση προϊόντα

Ο υψηλός αριθμός των δοντιών που λευκαίνουν τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα, μπορεί να κριθεί από το πόσο καλά λειτουργούν, άνεση, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει, καθώς και ο βαθμός στον οποίο αυτοί φωτίζουν τα δόντια. Η απλούστερη δόντια λεύκανση πακέτα και προϊόντων που προσφέρονται χωρίζονται σε 7 κατηγορίες. Οι κατηγορίες αυτές είναι? επαγγελματική δίσκο που συστήματα, συστήματα πετρελαίου και δάγκωμα λεύκανση δίσκο, μη-αποτυπώσιμος δίσκο συστήματα, λεύκανση ταινίες, λεύκανση σπρέι, βούρτσα-on τζελ, καθώς και, Λευκαντικές οδοντόκρεμες λεύκανσης.

αγοράσετε δόντια λεύκανση προϊόντα

Το δίσκο επαγγελματική λεύκανση μέθοδος είναι η καλύτερη λεύκανση δοντιών σύστημα, όπως αυτό το προϊόν παράγει 11 αποχρώσεις του χρώματος. Λειτουργεί πολύ καλά, και είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη. Το επιστόμιο δημιουργείται στο οδοντικό εργαστήριο, αφού έχει ληφθεί μια εντύπωση των δοντιών του πελάτη. Αργότερα, είναι εξοπλισμένο με τα δόντια, χρησιμοποιώντας ένα δόντια whitening πηκτής για να το καταστήσει πιο άνετα, και λιγότερο ενοχλητικό στα ούλα. Αν και αυτό το εξειδικευμένο σύστημα οδοντιατρική beaching είναι ακριβά, τα αποτελέσματα είναι ταχεία και δημιουργούν ιδανικό λεύκανση δοντιών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε δόντια λεύκανση AltaWhite

Το βρασμού και δάγκωμα λεύκανση σύστημα εκτελεί το λιγότερο αποτελεσματικά σε σύγκριση με το εξειδικευμένο δίσκο λεύκανση σύστημα. Ωστόσο, εκτελεί πρόστιμο σε σύγκριση με μη-αποτυπώσιμος δίσκο συστήματα λεύκανσης, όπως το 10 έως 22 τοις εκατό του τα Carbamide του υπεροξειδίου, μια δυναμική συνιστώσα beaching, χρησιμοποιείται. Εννέα αποχρώσεις της αλλαγής του χρώματος μπορεί να παρατηρηθεί, χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι μη-αποτυπώσιμος δίσκοι που έρχονται με τα συστήματα της λεύκανσης είναι κάπως άνετα και φιλικό προς το χρήστη, δεν είναι ακόμα εντελώς αποτελεσματικά για την λεύκανση των δοντιών λόγω της μικρής ποσότητας του υπεροξειδίου χημική ουσία που περιέχουν. Μετά τη χρήση αυτών των προϊόντων, το χρώμα των δοντιών αλλάζει μόνο τρεις αποχρώσεις. Ορισμένες από τις αρνητικές πτυχές είναι άνιση, λεύκανση, και το γδύσιμο του σμάλτου των δοντιών.

Τα δόντια λεύκανση ταινίες είναι μόνο ένα λίγο πιο αποτελεσματική, αλλά μόνο μετά τη χρήση τους διαχρονικά. Η βούρτσα-on τζελ, οδοντόκρεμες, και σπρέι λεύκανσης είναι σημαντικά λιγότερο αποτελεσματική, επειδή μόνο μια σκιά που επιτεύχθηκε μετά τη χρήση τους. Οδοντίατροι πιστεύουν Λευκαντικές οδοντόκρεμες, λεύκανση σπρέι και λευκαίνουν τη μάνδρα είναι λιγότερο αποτελεσματική, επειδή το λευκαίνοντας πράκτορες δεν είναι εκεί στο σωστό ποσό για να παραγάγει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε δόντια λεύκανση AltaWhite